суботу, 13 липня 2019 р.

Про мене















4 коментарі:

  1. Шановна Людмило Вікторівно! Дякую Вам за натхнення, яке Ви дарували нам багато років! Саме завдяки Вам ми маємо можливість і бажання освоювати нові технології, випробовувати себе в різних конкурсах, перетворити повсякденну роботу на творчість. Бажаємо Вам подальших успіхів, лишатися прогресивним вчителем і чарівною пані!

    ВідповістиВидалити
  2. Дорога Людмило Вікторівно, дякую за Вашу підтримку, розуміння і вміння надихнути кожного вчителя на шляху до вершини педагогічної майстерності. Саме завдяки Вам ми крокуємо в ногу з часом, і "хмарування", яке Ви нам подарували, допомагає в нашій роботі. Разом з Вами цікаво працювати, творити, навчати і навчатись.

    ВідповістиВидалити
  3. Людмило Вікторівно, Ви та людина, яка не може і не вміє спокійно плисти за течією. Саме Ваша наполегливість, відданість улюбленій справі надихала нас на вдосконалення й пізнання нового. Дякую Вам за Вашу працю й бажаю подальших творчих успіхів, наснаги, а найголовніше - міцного здоров'я!

    ВідповістиВидалити
  4. Людмило Вікторівно, дякую долі за те, що подарувала такого наставника. Сьогодні відчуваю себе сучасним педагогом - "хмарування" пішло на користь. Не вистачає Ваших завдань, онлайн-уроків. Дякую Вам. Міцного здоров`я!

    ВідповістиВидалити